D E  M E R K E N K R A N T
Nieuwssite over merken, merkbescherming, merkregistratie, handelsnaambescherming, merkregistratie, merkinbreuk, handelsnaamkwesties, retro-merken en interessante weetjes over merken en de merkenwereld uit heden en verleden.
De Merkenkrant wordt u aangeboden door JMTC Merkenbureau, dé specialist voor het MKB voor de bescherming van uw merk, merkregistratie èn voor het registreren en beschermen van uw handelsnaam en uw bedrijfslogo of verenigingslogo. Snelle service, kraakhelder advies met daarbij scherpe All-In merkregistratie tarieven.
© Copyright 2018 De Merkenkrant / JMTC Merkenbureau
EUROPESE MERKREGISTRATIE

Europese Merkregistratie
Informatie en All-In tarieven voor Benelux merkregistratie en Europese merkregistratie
www.jmtc.nl


Europese Merkregistratie van een Handelsnaam
Informatie over Benelux merkregistratie en Europese merkregistratie van uw handelsnaam
www.merkenbureauzeist.nl


FAQ over Benelux en Europese Merkregistratie
Veel gestelde (procedure) vragen over Benelux en Europese merkregistratie
www.merkbescherming.nu


FAQ over Handelsnamen Beschermen
Veel gestelde vragen over Benelux en Europese merkregistratie van een handelsnaam
www.beschermjehandelsnaam.nl


Merkenregisters
WOverzicht van diverse merkenregisters binnen de Europese Unie, USA, Canada etc
www.merkenregister.info


Merken In Het Nieuws
Nieuws over merken en merkregistratie, handelsnaamkwesties en meer
www.merkenkrant.nl


Merkentermen
Alle handige merkentermen bij Benelux en Europese merkregistratie op een rij gezet
www.merkentermen.nl

Via een Europese Merkregistratie kan men in één keer merkbescherming krijgen in alle 28 landen van de Europese Unie. Vanuit kostentechnisch oogpunt is een Europese Unie Merkregistratie zonder meer de meest eenvoudige en voordelige route om een merkregistratie in het buitenland te verkrijgen.

Klik op deze link voor een vrijblijvende offerte op maat voor het registreren van uw merk, bedrijfslogo, logo, bedrijfsnaam of handelsnaam in de Europese Unie via een Europese Unie Merkregistratie
Altijd wel een leuk nieuwtje voor u via De Merkenkrant op Twitter. Wij volgen (en ontvolgen) u uiteraard graag terug op Twitter.
IN ÉÉN KEER
UW MERK REGISTREREN
VOOR DE GEHELE
EUROPESE UNIE
MERKBESCHERMING IN EUROPA VAN UW HANDELSNAAM OF BEDRIJFSNAAM
UW LOGO OF BEDRIJFSLOGO ALS EUROPEES MERK REGISTREREN
U KUNT UW LOGO, BEDRIJFSLOGO, HANDELSNAAM, HANDELSMERK, BEDRIJFSNAAM OF MERK ALS EUROPEES MERK REGISTREREN
EUROPESE MERKREGISTRATIE
ALL-IN
ALL-IN MERKREGISTRATIE
VOOR EUROPA
EUROPESE MERKREGISTRATIE VOOR 28 LANDEN
WERELDWIJDE MERKREGISTRATIE

Doorgaans wordt er nogal eens gevraagd wat de kosten zijn voor het wereldwijd deponeren van een merk. Omdat merkregistratie in principe per land wordt geregeld, zijn de kosten om een merk wereldwijd te deponeren enorm hoog.

Er bestaat geen systeem van Wereldwijde Merkregistratie zoals bij een Europese Merkregistratie. In één keer een merk wereldwijd registreren is dus niet mogelijk.

Uitgaande van bijvoorbeeld 80 landen komen de kosten dan al gauw boven de honderdduizend euro te liggen en niet alle bedrijven hebben een dergelijk budget voor merkbescherming.

Het is daarbij dus van belang om een zorgvuldige afweging te maken welke landen werkelijk van belang zijn voor u om uw merk te deponeren, in relatie tot de kosten die voor merkregistratie moeten worden gemaakt.

Het is dan wel relatief voordelig en gunstig om zoveel mogelijk gebruik te maken van bestaande verdragen, waarbij men een merkregistratie in één keer kan verkrijgen voor meerdere landen tegelijk.

Een voorbeeld hiervan is de Europese Merkregistratie, waarbij men in één keer merkregistratie in alle 28 landen van de Europese Unie kan verkrijgen. Voor sommige landen kan het aantrekkelijk zijn om de route te kiezen van een Internationale Registratie voor het deponeren van uw merk.
OFFERTE MERKREGISTRATIE AANVRAGEN